Afbeelding

Workshops door werkgroep Laarbeek Werkt

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Afgelopen twee jaar heeft de werkgroep Laarbeek Werkt diverse workshops en lezingen georganiseerd voor werkzoekenden in de gemeente Laarbeek e.o. Zij hebben al heel wat resultaten geboekt, maar voor het nieuwe jaar hebben zij een interactievere aanpak uitgewerkt.

De werkgroep gaat met de deelnemers aan de slag, waarin ieder een eigen (werk)map krijgt, met daarin oefeningen om goed voorbereid op een toekomstige sollicitatie te verschijnen. Deze modules hebben ieder een eigen onderwerp. Van het lezen van de advertentie tot het voorbereiden van een gesprek, alles komt aan bod.

De workshop van donderdag 26 januari is te volgen voor zowel oud-deelnemers, als nieuwe geïnteresseerden. Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk, en kan via info@laarbeekwerkt.nl. Vergeet niet een voorbeeldvacature mee te nemen.

Ook dit jaar wisselt de werkgroep tussen de 4 gemeenschapshuizen van Laarbeek. In januari starten zij in het Dorpshuis te Lieshout. En wel op donderdag 26 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Binnenkort krijgt hun website www.laarbeekwerkt.nl ook een nieuw jasje, maar daar later meer over.