Afbeelding

Workshop Laarbeek Werkt

Algemeen Evenementen

Laarbeek - Het afgelopen jaar heeft de werkgroep Laarbeek Werkt diverse workshops en lezingen georganiseerd voor werkzoekenden in de gemeente Laarbeek. Donderdag 24 november wordt van 10.00 tot 12.00 uur de laatste workshop van dit jaar gehouden in het Dorpshuis van Lieshout, aan de Grotenhof 2.

Ze willen deze ochtend gebruiken om terug te kijken op de voorgaande workshops en de kennis en ervaringen, die ze hierbij opgedaan hebben, gebruiken bij het actief solliciteren. Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun CV en brieven te checken. Om deel te nemen is het noodzakelijk om een CV en minimaal 2 sollicitatiebrieven mee te nemen.

Ook bieden ze u komende donderdag de gelegenheid om samen met leden van de werkgroep Laarbeek Werkt naar uw LinkedIn-profiel te kijken en dit waar nodig te verbeteren. Dit is voor de deelnemers van vorige maand een follow-up van de workshop, die Jan Alphenaar heeft gegeven over het maken van een LinkedIn-profiel.

De workshop van donderdag 24 november is te volgen voor zowel oud-deelnemers, als nieuwe geïnteresseerden. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar geniet wel de voorkeur en kan via info@laarbeekwerkt.nl. Vergeet niet een CV en 2 sollicitatiebrieven mee te nemen!

Vanaf januari komt de werkgroep Laarbeek Werkt met een nieuw programma voor werkzoekenden. Kijk te zijner tijd goed op www.laarbeekwerkt.nl voor meer informatie.