Afbeelding

Carnavalsfestival kaartverkoop van start Spectaculair Ganzendoncks feest

112

Beek en Donk – Voor het eerst in de geschiedenis wordt op carnavalszaterdag het 'Carnavalsfestival' gehouden. Kosten nog moeite zijn gespaard om te zorgen voor een spectaculaire avond met veel DJ's en artiesten, die samen voor het grootste Beek en Donkse carnavalsfeest ooit gaan zorgen. Kaarten voor deze avond zijn vanaf nu in de voorverkoop te verkrijgen voor slechts €6,00 bij de deelnemende horeca. Mochten er nog kaarten zijn, dan kosten ze aan de kassa €8,50.

Een keur van de meest uiteenlopende DJ's en artiesten gaat de 2 area's van het festival voorzien van diverse stijlen muziek. De avond wordt al om 20.45 uur afgetrapt door niemand minder dan 'Lamme Frans'. Hij is o.a. bekend van de hits 'Zo dronken' en 'Wakker met een biertje!'. Van een heel ander kaliber zijn 'De Stoopjes'. Het duo is bekend geworden omdat Chantal Janzen en Gordon tijdens 'Hollands Got Talent' helemaal uit hun dak gingen tijdens het TV optreden van dit stel. 'DJ Issie' draait alle muziekstijlen! Van feestmuziek, top 40, house, R&B, dance classics, en Nederlandstalig. Hij draaide al in alle Nederlandse provincies en is tevens vaak in zomerse oorden of besneeuwde gebieden te vinden. Voor het nog verder verhogen van de feestvreugde gaat 'zanger Bas' zorgen. Zowel op grote festivals als tijdens intieme feestjes krijgt hij het iedere keer weer voor elkaar er één grote feestende massa van te maken.

'Villa Ananas' is één van de bekendste area's op WiSH Outdoor. 'DJ Ad Aben' is de helft van het duo dat deze area host. Ook op het 'Carnavalsfestival' gaat hij zorgen voor een hypermodern zomers carnavalssfeertje. Een bijzondere gast is de zanger 'Mark Elbers'. Feestnummers zijn hem niet vreemd, en zijn stem is gelijk aan die van Elvis Presley. In 2011 mocht hij zelfs 3 nummers opnemen voor een Amerikaanse film.

Nog een hoogtepunt van het 'Carnavalsfestival' is 'Puinhoop Kollektiv'. De echte festivalbezoekers weten waarschijnlijk wel dat zij al jaren WiSH Outdoor afsluiten. Met een mix van allerlei muziekstijlen zorgen zij altijd voor een gevoel van 'jammer dat het alweer bijna afgelopen is….'.

Het 'Carnavalsfestival' is georganiseerd door de Teugelders, Café Thuis, Herberg het Huukske, Café Zaal De Tapperij, en Café Zaal v.d. Burgt. Het vindt zaterdag 25 februari vanaf 20.00 uur plaats in muziekpaleis het Anker. Toegang is gedurende de gehele avond alleen mogelijk met een toegangsbewijs. Nooit eerder waren er via diverse kanalen, ook van buiten Beek en Donk, zoveel positieve reacties op een nieuw carnavalsevenement. De verwachting is dan ook dat de kaartverkoop heel snel gaat. Er op tijd bij zijn lijkt dan ook geen overbodige tip.