Afbeelding

Vet Carnavalsfeest in Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Op initiatief van de Teugelders van Ganzendonck hebben de plaatselijke horeca en de Teugelders de handen ineengeslagen en gaan zij op carnavalszaterdag een 'vet' feest houden in muziekpaleis het Anker.

Voor de Teugelders gaat daarmee eindelijk een al langer gekoesterde wens in vervulling. Het Ganzendonckse carnaval slaat daarmee in sneltreintempo de gewenste vernieuwende en verjongende weg in. Vanuit de horeca sluiten Café Zaal Dave v.d. Burgt, Café Zaal De Tapperij, Café Thuis, Herberg 't Huukske aan bij het initiatief.

De avond krijgt een line-up die voor een echt knalfeest gaat zorgen. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Het cafégedeelte van het muziekpaleis krijgt een apart programma, voor hen die van een wat rustigere omgeving houden. Ook hier zijn optredens en wordt er voor feest gezorgd.

Iedereen die meer informatie wil hebben over het 'vetste' carnavalsfeest wat Ganzendonck ooit heeft gehad, wordt aangeraden de diverse mediakanalen van de Teugelders en de lokale/regionale media te volgen. Volgens de Teugelders is er vanaf nu geen enkele geldige reden meer om op carnavalszaterdag buiten Beek en Donk te gaan feesten.