Archiefbeeld Flamingo's. Vera Leenders in actie

Flamingo's deelt punten met ODIO

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, reisde zondag 29 januari af naar Millingen aan de Rijn voor een uitwedstrijd tegen ODIO 1.

Direct vanaf het beginsignaal nam ODIO het initiatief, heel snel in de wedstrijd weet de thuisploeg te scoren maar dit punt werd afgekeurd. ODIO is heel effectief vanuit de tweede lijn en kwam op een 2-0 voorsprong. Gelukkig wist Flamingo's bij te blijven en kwam met mooi aanvallend spel op gelijk hoogte. Zoals in zoveel wedstrijden van Senioren 1 gaat het aardig gelijk op. Beide partijen waren sterk. Flamingo's liet de tweede lijn te vaak vrij waardoor ODIO met een 9-7 voorsprong de rust in ging. De tweede helft kwam ODIO sterk uit de startblokken en lijkt door te drukken. Zij nemen een voorsprong van 11-7. Mariahout geeft zich echter niet zomaar gewonnen en knokt zichzelf terug in de wedstrijd. Door sterk teamspel en effectieve aanvallen weten ze de stand gelijk te trekken tot 12-12.

In de spannende laatste minuten wisten beide ploegen nog 1 keer te scoren waardoor de eindstand uit kwam op 13-13. Zondag 5 februari aanstaande speelt Senioren 1 thuis in de Klumper, om 12.30 uur tegen Rietvogels 1.

Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, ging op bezoek bij Altior in Heeswijk-Dinther. Op papier niet per se een sterke tegenstander want Altior staat onderaan de ranglijst. De thuisploeg had echter haar dag en in combinatie met statisch en slordig spel met veel balverlies aan Flamingo's zijde, resulteerde dat helaas in een 18-15 nederlaag voor Mariahout.