Afbeelding

Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel zoekt collectanten

Algemeen Jongeren

Aarle-Rixtel - Stichting Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel is al weer volop bezig met de voorbereidingen van drie dagen plezier voor de Aarlese kinderen. Dit jaar van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus.

Traditioneel tijdens de laatste week van de zomervakantie zijn zo'n 300 kinderen te vinden in en om het grasveld bij De Dreef waar ze onder begeleiding van volwassenen en jongeren meedoen aan leuke spellen en activiteiten, hutten bouwen en leeftijdgenootjes leren kennen. En dat doen de kinderen met heel veel enthousiasme en plezier!?

De Jeugd3daagse Collecteweek
Een club van ruim 20 vrijwilligers maakt de Jeugd3Daagse mogelijk. Zij zorgen voor het programma en de organisatie van de dagen. Gelukkig sponsoren veel lokale ondernemers hen. Maar dat is helaas niet genoeg. In de week van 27 maart tot en met 2 april gaan ze dan ook met de collectebus in Aarle-Rixtel langs de deur. Hiervoor zoeken zij nog een aantal collectanten.

Geef u op als collectant
Draagt u de jeugd van Aarle-Rixtel een warm hart toe en wilt u graag iets voor hen doen, geef u dan op als collectant. Stuur een mail naar info@jeugd3daagse.nl, of stuur een persoonlijk bericht via: www.facebook.com/jeugd3daagse. Bellen kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-14899295 (Esther Martens). Stichting Jeugd3Daagse kan uw hulp goed gebruiken!