Dineke Minten
Dineke Minten

Stem Dineke Minten naar Expeditie Robinson toe!

Algemeen Algemeen

Lieshout - Dit jaar is het mogelijk om samen met een aantal BN'ers mee te doen aan Expeditie Robinson! Kandidaten moeten een video maken waarop ze net als in een Robinson proef op een paal staan.

Daarnaast moeten ze vertellen waarom ze de ultieme survivor zijn. De top 50 wordt, samen met de 50 personen die de productie van Expeditie Robinson uitkiest, uitgenodigd voor een casting weekend. Uiteindelijk gaan vier van hen uiteindelijk echt het Expeditie Robinson avontuur aan. Een droom voor velen, zo ook voor de Lieshoutse Dineke Minten. De oproep van Dineke en haar promovideo zie je hieronder. Stemmen op Dineke kan via deze link.

"I NEED YOUR HELP!

Ik heb dan geen bereik van duizenden, maar overleven op een onbewoond eiland kan ik! Na mijn aanmelding pakte ik het eerste beste vliegtuig om op oefen-expeditie te gaan. Vissen, vuur maken, proeven doen.. het was echt bikkelen. Je moet zien te overleven én het spel slim spelen. 

Alleen heb ik nog een klein probleempje.. ik kom namelijk nog wat stemmen te kort. Helpen jullie mij? Je kan zowel met je email als Facebook account stemmen! 

Liefs Dineke"