Afbeelding

Opschoondag en NLdoet voor Scouting Beek en Donk

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Scouting Beek en Donk heeft afgelopen weekend deelgenomen aan NLdoet. Al jaren was het nodig, maar nu hebben ze eindelijk actie ondernomen: de goten zijn vernieuwd! Op zaterdag 18 februari hebben ze al gekeken hoe ze deze klus aan moesten pakken. Het lijstje met benodigdheden werd gemaakt en de spullen besteld.

Afgelopen zaterdag zijn leden van de scouting om 9.00 uur begonnen onder het genot van een kopje koffie en een koekje. Daarna hebben ze de mouwen opgestroopt en zijn aan het karwei begonnen. Hoe langer dat ze er aan werkten, hoe beter dat het ging. Na een lekkere lunch voor de vrijwilligers zijn 's middags de laatste stukken goot vervangen. Het ziet er weer allemaal mooi en glimmend uit. Naast de goten is ook nog het hekwerk gerepareerd, enkele lampen vervangen en planten verzet. De scouting is heel tevreden en trots op de vrijwilligers die dit weer mede mogelijk gemaakt hebben. Dank je wel allemaal.

Opschoondag
Op 25 maart neemt Scouting Beek en Donk ook deel aan de landelijke Opschoondag. Al jaren start deze bij hun blokhut. Zij verzorgen dan ook al jaren de ontvangst, de koffie met een koekje en de lunch. Nu ruimen zij met hun leden hun omgeving op. Natuurlijk is het belangrijk dat heel Laarbeek schoner wordt en ze roepen iedereen dan ook op om zich ook aan te melden voor de Opschoondag. Meer informatie kunt u vinden op de site van de gemeente Laarbeek.

Indien u meer informatie wilt hebben over de Scouting Beek en Donk kunt u altijd een kijkje nemen op hun site, www.scoutingbeekendonk.nl.