Afbeelding

Inschrijven Laarbeekse Golfkampioenschappen 2017

Sport Evenementen

Laarbeek - Het lijkt allemaal nog ver weg, maar achter de schermen werken ze al volop aan de organisatie van de 14de Laarbeekse Golfkampioenschappen. Inmiddels is de datum en locatie bekend; vrijdag 25 augustus op Golfbaan de Swinkelsche in Someren.

Wie zijn ze? Het bestuur bestond tot voorheen uit Eric van de Vrande, Peggy Blankwater en Jos Vogels. Dit trio nam de organisatie in 2015 en 2016 voor hun rekening. Door het vele werk in de aanloop en rondom de kampioenschappen heeft het zittende bestuur Patrick Beekmans en Karel van Deurzen bereid gevonden om het bestuur te komen te versterken.

Om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de deelnemers hebben ze onlangs een raadpleging uitgezet bij alle ouddeelnemers van de Laarbeekse Golfkampioenschappen, welke bij het bestuur bekend zijn. Op basis van de verkregen informatie zoals spelvorm individueel en Texas Scramble (2 X 2), hoogte prijzengeld, taxivervoer, catering binnen en buiten de baan en locatie golfbaan heeft het bestuur meegnomen in de opzet van 2017.

Om trouwe deelnemers speelgarantie te geven en het feit dat ze maximaal 120 deelnemers kunnen plaatsen hebben oud-deelnemers bij het inschrijven voorrang op nieuwe deelnemers. Voor de oud-deelnemers staat de inschrijving open vanaf 19 mei. Vanaf donderdag 1 juni staan de inschrijvingen open voor elke Laarbeekse Golfliefhebber. Inschrijven kan op www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl. Hier kunt u ook alle informatie met betrekking tot de Laarbeekse Golfkampioenschappen 2017 teruglezen inclusief de rapportage van de onlangs gehouden raadpleging. Om teleurstellingen te voorkomen: schrijf u zo snel mogelijk in. 120 deelnemers is de max. Alvast veel golfplezier de komende zomer en tot de 25ste.