Logo mooilaarbeek.nl
in multifunctioneel centrum de Dreef in Aarle-Rixtel werden de laarbeekse complimenten vrijwilligerswerk uitgereikt   | Fotonummer: 0075de
in multifunctioneel centrum de Dreef in Aarle-Rixtel werden de laarbeekse complimenten vrijwilligerswerk uitgereikt (Foto: Joost Duppen)
FOTO'S Fotoseries

Uitreiking Laarbeekse Vrijwilligerscomplimenten

Laarbeek – De Laarbeekse Vrijwilligerscomplimenten werden vrijdagavond 7 december uitgereikt in MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. 

De complimenten (groepen) werden uitgereikt de tolken van Vluchtelingenwerk Laarbeek, de vrijwilligers van de dinsdagochtend wandelgroep van zorgcentrum De Regt, de parkwerkers van het Processiepark en stichting Groene Hart in Mariahout en Basketball Club Lieshout. Deze groepen ontvingen elk een cheque. 

De personen die een compliment ontvingen waren: Nicole van Schaik en Annemarie van de Hurk, Hans van de Kerkhof en Ans Diepens, Anneke Maas, Jan Egelmeers, Wout Vermeulen, Frank van Elderen, Beppie van Stiphout en Wilma van Beek. Zij ontvingen een pakket met Laarbeekse producten en een oorkonde.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>