Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ba7c0e
Foto:

InstrumentenCarrousel in groepen 5 De Driehoek en Brukelum

Aarle-Rixtel - Harmonie De Goede Hoop houdt vrijdag 14 juni - samen met Muziek=COOL - de InstrumentenCarrousel. Dit gebeurt tijdens schooltijd in groep 5 van OBS De Driehoek en basisschool De Brukelum.

In deze klassen heeft juf Kyra van Muziek=COOL dit schooljaar muzieklessen verzorgd en ter afsluiting mogen de kinderen nu muziekinstrumenten gaan uitproberen. Er zijn allerlei instrumenten aanwezig in de klas en alle leerlingen krijgen de kans om ze te bespelen en te ervaren hoe leuk het is als je er al echt geluid uit kan krijgen. En daar komt nog best wat bij kijken met tien vingers op de juiste knoppen en dan ook nog je mond en je lippen op de goede manier op het mondstuk.

Proeflessen
De leerlingen die muziek wel zien zitten en nader kennis willen maken met een instrument, kunnen kiezen voor twee proeflessen bij de harmonie. Dat geldt overigens ook voor kinderen die niet in groep 5 zitten of die geen Muziek=COOL-lessen hebben gehad. Geef uw kind wel snel op, dan kunnen de proeflessen nog vóór de zomervakantie plaatsvinden.

Muzikanjers
In het nieuwe schooljaar zal er een nieuwe Muzikanjer-groep starten waarin beginnende muzikantjes tegen een gereduceerd tarief een instrument leren bespelen. Voor info over De Muzikanjers en andere lesmogelijkheden bij harmonie De Goede Hoop kunt u contact opnemen met Jacqueline van de Wetering, tel. 06-21473881 of mail jacqvandewetering@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>