Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d40dee
Foto:
Evenementen

Fietsenbeurs St Caecilia in Lieshout

Lieshout - Renfiets, omafiets, eerste fiets, vouwfiets, kroegfiets, schoolfiets en fietsaccessoires. Harmonie St Caecilia verkoopt fietsen, zaterdag 10 augustus op het speelplein van de Sprankel in Lieshout. De opbrengst is voor de aanbieders en een klein deel gaat naar St Caecilia.

Verkopen
Hoe werkt het? Iedereen die een fiets kwijt wil kan die inleveren bij de harmonie. Samen met de harmonieleden wordt de prijs bepaald, de leden verkopen de fiets tijdens de beurs. Als de fiets verkocht wordt, gaat vijftien procent naar de club, de rest gaat natuurlijk naar de verkoper.

Fietsen kunnen van 9.00 tot 10.30 uur ingeleverd worden op het beursterrein, de speelplaats van Kindcentrum De Sprankel aan de Grotenhof. Alle fietsen en accessoires zijn welkom, behalve elektrische fietsen. De fiets schenken aan de harmonie mag natuurlijk ook! Zij komen die graag ophalen, bel daarvoor met 0499-422348.

Kopen
Tussen 10.30 en 14.00 uur zijn de deuren van de fietsenbeurs geopend. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen op het speelplein van de Sprankel. Het is de vijfde editie van de fietsenbeurs, en jaarlijks gaan er tientallen kopers tevreden naar huis met een fijne, goedkope en goede tweedehands fiets!

Na de beurs, tot 15.00 uur, kan het geld door de verkopers (of een niet verkochte fiets) opgehaald worden. Harmonie St Caecilia houdt er een mooi zakcentje voor de clubkas aan over.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>