Logo mooilaarbeek.nl
Archieffoto van het Lunapark in Aarle-Rixtel   | Fotonummer: e0d173
Archieffoto van het Lunapark in Aarle-Rixtel (Foto: Liesbeth van Boxtel)

Domper voor kermis Aarle-Rixtel: Lunapark vertrekt vroegtijdig

Aarle-Rixtel - Een domper voor de kermis in Aarle-Rixtel: de eigenaren van het Lunapark hebben besloten vandaag, maandag 23 september, al te vertrekken. Dit schrijft de organisatie van de kermis op de Facebook-pagina 'Je bent een Aarle-Rixtelnaar als...'. 

Zaterdagnacht is er ingebroken bij verschillende ondernemers op de kermis. De politie is hiervan op de hoogte. Daarnaast vond er zondag een schermutseling plaats tussen de vrouw van de eigenaar van het Lunapark en een bezoeker van de kermis. Om deze redenen besloot de eigenaar van het Lunapark eerder in te gaan pakken en te vertrekken. 

De organisatie is teleurgesteld: "We horen heel veel mooie geluiden over de kermis in Aarle-Rixtel en er heerst een positieve vibe. Van dit bericht worden wij als organisatie niet blij. Wij vinden dit gedrag van een bezoeker onacceptabel. Dit heeft invloed op de hele kermis. Wij hopen dat degene die hiervoor verantwoordelijk is (of zijn) goed nadenkt. Op deze manier zijn de kinderen van Aarle-Rixtel en kermisondernemers de dupe!", schrijft Paul Geene namens de organisatie van de Aarlese kermis. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>