Logo mooilaarbeek.nl
Trio Opus 1 in 't Oude Raadhuis   | Fotonummer: a27001
Trio Opus 1 in 't Oude Raadhuis (Foto: )
Kunst en Cultuur

De 'Raadhuispodium' koffieconcerten gaan weer beginnen

Beek en Donk - Afgelopen jaar hebben veel bezoekers genoten van de prachtige en zeer diverse concerten in 't Oude Raadhuis. Ook dit seizoen wil het Stichtingsbestuur het aanbod van maandelijkse kunstexposities weer uitbreiden met muzikale intermezzo's.

Dankzij de stimulans van de Rabobank Club Actie donatie, en het enthousiasme van musici uit Laarbeek en omgeving, vinden er in de sfeervolle ambiance van de exposities, deze herfst en winter weer 3 intieme muzikale optredens plaats op 17 november, 9 februari 2020 en 19 april 2020. Reserveert u deze data ook weer?

Het eerste concert is op zondagochtend 17 november. Het Ensemble Euterpe opent deze muzikale reis met een klassiek concert, in een prachtige setting van de schilderijen van de Dommelse Schildergroep (v); Irm Etman, Lena Bakker-Strijbos, Wil Agema, Erika Seriese en Marijke Maas.

Let op de juiste aanvangstijd is vanaf 11.00 uur, en het duurt tot 13.00 uur. Het muziek ensemble is genoemd naar een van de muzen uit de Griekse Mythologie. Euterpe is de muze van de lyrische poëzie en van het snarenspel.

Ensemble Euterpe bestaat uit:
Bekkie Doornweerd viool, Boudewijn Hopman viool, Tiny Hertogs cello en Paul Schiphof piano, klavecimbel, orgel. Zij spelen werken van: Corelli, Loeillet, Pescetti, Pachelbel, Mozart en Stamitz. (klassiek).

Parkeren, entree en koffie/thee zijn gratis. (Een financiële bijdrage op die dag wordt zeer gewaardeerd) Geef u snel op en kom ook genieten op het Heuvelplein 8 Beek en Donk. Afgelopen seizoen was vrijwel elk concert volgeboekt, dus ook nu geldt vol = vol. U kunt uw plaatsen reserveren via de link op de website www.oudraadhuis.nl of intekenen op de lijst die ligt in 't Oude Raadhuis.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>