Logo mooilaarbeek.nl
Peter van de Kerkhof (die de judolessen in Beek en Donk gaf) en Eddie van de Pol   | Fotonummer: 711b0b
Peter van de Kerkhof (die de judolessen in Beek en Donk gaf) en Eddie van de Pol (Foto: Eddie van de Pol)

Extra vertoning filmportret Eddie van de Pol

Laarbeek/Helmond - In het eerste weekend van januari was het filmportret 'Grensgeval apart', over de enorm geliefde Helmondse judoka, trainer en sportschoolhouder Eddie van de Pol, te bekijken in het Annatheater te Helmond. Vanwege de grote animo is er zaterdag 25 januari om 19.30 uur een extra filmvertoning gepland, waarvoor nog beperkt kaartjes verkrijgbaar zijn. Kaartjes kosten €5,00 en zijn te bestellen via annatheater.nl, waar tevens een trailer van de film te bekijken is.

In het anderhalf uur durend filmportret blikken we terug op het leven van de charismatische en markante judoman: hoe groeide Eddie op in Helmond, hoe verliep zijn eigen topsport carrière, wat betekende het onregelmatige leven met het vele reizen voor zijn gezin, hoe werd Eddie sportleraar op de Levensschool en wat maakt hem nu zo speciaal als trainer? Een portret met veel gelach en een enkele traan. In de film komen tevens Peter van de Kerkhof en Gerard van Deurzen voorbij. Peter van de Kerkhof gaf jarenlang les voor sportschool van de Pol, o.a. op de locaties Beek en Donk en Mierlo-Hout. Gerard van Deurzen uit Elsendorp was Eddie's eerste Nederlandse judokampioen, die hij als coach mocht begeleiden.

Na 25 januari is de film tevens verkrijgbaar op dvd of usb, voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@vitazinbeweging.nl.

Meer berichten