Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 273901
Foto: Foto:
Politiek

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - De Werkgroep nodigt eenieder van harte uit voor de voorbespreking van de raadsvergadering. Het vooroverleg vindt plaats op maandag 27 januari in het buurthuis in Mariahout.

In de raadsvergadering van 30 januari worden de plannen vastgesteld m.b.t. de kom van Beek en Donk en het meerjarenonderhoudsplan van de gemeente. Als bespreekpunt zal het vooral gaan over de mogelijke verlenging van het zonnepanelenproject: 'De groene zone', een project dat De Werkgroep als groene en sociale partij natuurlijk aan het hart gaat. In de voorbespreking willen ze alle voors en tegens nog eens goed met elkaar doorspreken. De complete agenda vind je terug op de website van de gemeente.

Deze vergadering is voor De Werkgroep natuurlijk extra bijzonder omdat het de laatste raadsvergadering van Veerle van Schaijk betreft. De partij wil in deze vergadering goed afscheid van haar nemen en haar bedanken voor de jarenlange inzet.

Ze hopen je maandag 27 januari te ontmoeten in het Buurthuis in Mariahout om mee te praten. Het overleg begint zoals inmiddels gebruikelijk om 19.30 uur. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>