Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Aanmelden voor SeniorKunstCafé in 't Oude Raadhuis

Een portret van Pascal Brouwers  | Fotonummer: 8ff067
Een portret van Pascal Brouwers (Foto: unknown)

Beek en Donk - In 't Oude Raadhuis in Beek en Donk vindt donderdag 6 februari van 14.00 tot 15.30 uur een SeniorKunstCafé plaats, met werken van dhr. Pascal Brouwers. U kunt zich nog aanmelden voor het SeniorKunstCafé.

Een portret vertelt. Ogen spreken. De werken van Pascal ogen hedendaags modern. Als autodidact leerde Dhr. Pascal Brouwers zowel de schilderkunst als zijn eigen kunnen door de jaren heen goed kennen. De uitvergrote portretten in olieverf op linnen tonen het model op unieke wijze.

Deze speciale middag voor senioren is geheel gratis. U hoeft zich alleen vooraf aan te melden. Dit kan nog via de website of telefonisch 0492-462387 (Daarbij duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken op het antw.app). Meldt u nu nog snel aan, met uw vrienden- kunstgroep of dames/herengroep. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze interessante maandelijkse bijeenkomsten en direct contact met de kunstenaars.

Kijk ook op www.oudraadhuis.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>