Afbeelding

Geslaagde Wandelvierdaagse 25 jaar Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - Voor de 13e keer werd de wandelvierdaagse georganiseerd. Er waren in totaal 750 deelnemers die een of meerdere dagen mee hebben gewandeld.

Vooral veel jonge deelnemers en niet te vergeten de ouderen in rolstoelen in Aarle-Rixtel en Beek en Donk, die dankzij veel vrijwilligers weer een dag mee konden wandelen. Alle wandelaars kregen bij het inschrijven een praktische en handige rugtas, die dankzij de bijdrage van de gemeente Laarbeek geschonken kon worden.

De routes die uitgezet waren door de kern-coördinatoren werden in grote meerderheid van de wandelaars als zeer mooi ervaren. De weersomstandigheden waren hun dit jaar enorm goed gezind. De voorspellingen waren echter zeer ongunstig, vandaar dat er was aangegeven dat bij onweer niet gewandeld zou worden in verband met de veiligheid. Gelukkig was dat niet van toepassing.

Volgend jaar gaan ze onder de bekende naam de ‘14e Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek’ organiseren en wel van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei 2023. Voor meer informatie kunt u kijken op www.w4dlaarbeek.nl.