Afbeelding

Muzikale middag bij Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – Zonnebloem Aarle-Rixtel organiseerde op dinsdag 23 augustus 2022 een ontspanningsmiddag met muziek voor de gasten van de Zonnebloem en enige bewoners van de Pastorie, in de gezellige Café Zaal ‘Bij van Dijk’. De opkomst was groot, in totaal 70 personen, dus een volle zaal. De muziek werd verzorgd door de zanggroep Oh-DIE.

Oh-DIE is een zanggroep met een zeer breed repertoire welke zich met originele orkestbanden laat begeleiden. Het repertoire bestaat uit hedendaagse Hits, Ballads, Evergreens en Revivals uit de jaren 60 t/m 90 in verschillende talen en zelfs Brabants dialect. Liedjes die aangenaam in het gehoor liggen en heel herkenbaar zijn voor jong en oud.

Bij binnenkomst werd er een kopje koffie of thee met een plakje cake aangeboden, waarna Oh-DIE optrad met gezellige liedjes. In de pauze werden loten verkocht voor de eigen loterij en iedereen kreeg een drankje met een bitterbal uitgeserveerd. Vervolgens kwam Oh-DIE weer op met leuke liedjes van vroeger waarbij de mensen uit volle borst meezongen. De middag werd afgesloten met nog een drankje en de verloting van mooie prijzen. Iedereen vond het een bijzonder geslaagde middag.