Afbeelding

Kerstbijeenkomst Zonnebloem Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Zonnebloem Aarle-Rixtel organiseerde op dinsdag 13 december 2022 een Kerstbijeenkomst voor de gasten van de Zonnebloem in de Couwenbergh. 

Het was dinsdag een stralende zonnige dag, wel wat frisjes maar de gasten trotseerden de kou om naar de Couwenbergh te gaan. De zaal was mooi versierd en de tafels heel leuk aangekleed. Zoals gewoonlijk begonnen ze met koffie, thee en een petitfour. Ondertussen speelde de pianist kerstliederen en iedereen was meteen al in de kerststemming. De voorzitter heette de aanwezigen hartelijk welkom en er werd even stilgestaan om mensen te gedenken, die niet meer onder hen zijn.

Daarna kwam een optreden van Ria Nooijen en Henk van Beek die een prachtig oud tweestemmig lied zongen en Henk ook nog een mooi verhaal vertelde. Een lekker hapje met zalm en brie werd uitgeserveerd en onder het genot van een drankje kwam Annie Jacobs binnen als een prachtig engeltje geheel in het wit gekleed en vertelde een alternatief scheppingsverhaal. Vervolgens begon de samenzang en de gasten zongen de bekende kerstliedjes mee onder begeleiding van de piano. De heerlijke groentesoep en het runderstoofpotje werden geserveerd alsmede het toetje.

Ook dit keer waren er weer mooie prijzen voor de loterij en om 19.00 uur gingen de gasten weer naar huis en vonden ze het een superleuke Kerstbijeenkomst. Dat is ook de bedoeling van de Zonnebloem, zodat de mensen met een fysieke beperking toch een leuke middag hebben en gezellig samen kunnen zijn.