Koffiepauze tijdens de Grote Fietsdag van dinsdag 12 juli. Dit jaar deden 85 fietsers mee.
Koffiepauze tijdens de Grote Fietsdag van dinsdag 12 juli. Dit jaar deden 85 fietsers mee.

2023 met seniorenvereniging KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - Seniorenvereniging KBO Lieshout zet het jaar 2023 in met verschillende activiteiten. 

Als het weer het maar enigszins toelaat starten de fietsers op 4 januari vanaf het Dorpshuis voor een mooie route in de omgeving. Iedereen kan meefietsen en je hoeft je niet aan te melden. Aanvang 9.30 uur. Ook het kienen gaat in het nieuwe jaar weer door. Op 6 januari is iedereen welkom in het Dorpshuis om aan te schuiven aan de kientafels. Het kienen begint om 19.30 uur, de zaal is om 18.30 uur open.

Kunstlezing
De kunstlezing op maandag 9 januari gaat over Johannes Vermeer. Deze schilder van het ‘meisje met de parel’ is een van de grote meesters uit de zeventiende eeuw. De lezing wordt verzorgd door kunsthistorica Ine Pels en gaat online via Zoom. Aanvang 20.00 uur. Je kunt je aanmelden bij Ine Pels, telefoonnummer 06-44264189 of via mail: i.pelsvandeven@gmail.com.

Nieuwjaarsinloop 2023
De traditionele nieuwjaarsinloop is op dinsdag 10 januari. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen leden van Seniorenvereniging Lieshout met elkaar toosten op het nieuwe jaar. Tijdens deze Inloop wordt de vrijwilliger van het jaar 2022 bekend gemaakt.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.