Afbeelding
Foto:

Landelijke Opschoondag Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - De 21e Landelijke Opschoondag is op zaterdag 18 maart. Een mooi jaarlijks evenement, waarbij ontzettend veel vrijwilligers hun eigen dorpen en steden opruimen. Laarbeek Schoon organiseert samen met de gemeente dit evenement voor de gemeente Laarbeek.

Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steek je de handen uit de mouwen en maak je de straten, parken, pleintjes, vijvers en kanalen schoon. Op deze zaterdagochtend starten ze - anders als bij een reguliere opschoondag - vanuit elke kern, namelijk bij: het IVN in Aarle-Rixtel, Café Thuis in Beek en Donk, Bavaria Café in Lieshout en bij de Oranjebar in Mariahout. Ze verzamelen rond 9.45 uur, starten om 10.00 uur en sluiten rond 12.00 uur weer op dezelfde plekken af.

De organisatie van Laarbeek Schoon zorgt voor materiaal, maar ook voor koffie/thee/limonade en een lekker broodje na afloop. Ook voor de kids is er iets leuks en lekkers! Ze vragen jou én anderen daarom om zich eenmalig aan te melden via aanmelden@laarbeekschoon.nl zodat er voor iedereen genoeg is. Mobiliseer je gezin, je vrienden, bekenden en collega’s. Welke vereniging of club breng jij op deze dag in beweging? In verband met de Landelijke Opschoondag vervalt de reguliere opschoondag van 25 maart.