Afbeelding

Repaircafé Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Het is goed om te zien dat duurzaamheid en repareren in Laarbeek leeft. Met drie Repaircafés in Laarbeek zetten ze een goeie stap naar een duurzamer Laarbeek, waar ze met z’n allen trots op zijn.

Op 7 juli van 9.00 tot 12.00 uur kunt u weer terecht bij Howeko aan het Wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk. Weggooien is zonde, gun uw apparaat een tweede ronde. In Beek en Donk repareren ze graag alle huishoudelijke apparaten zoals koffiezetters, stofzuigers en mixers. En natuurlijk is er ruimte voor de tuin en doe-het-zelf-apparaten, want ook die laten het wel eens afweten. 

Soms is reparatie een echte uitdaging die de vrijwilligers graag aangaan. Soms is het een kleinigheid en kunt u na uw bezoek weer doorwerken. Ook radio’s en spelers vinden hun weg naar het Repaircafé. In Beek en Donk kunt u ook kleinere herstelwerkzaamheden aan kleding laten uitvoeren. Daarvoor moet u zich dan wel aanmelden via repairlaarbeek@gmail.com. Als u een reparatie aan klein meubelen heeft zullen ze kijken of ze dat direct of later in de timmerwerkplaats van Howeko kunnen herstellen.

In Beek en Donk kunt u dus met van alles terecht. Het is fijn als u zich via de mail repairlaarbeek@gmail.com aanmeldt. U krijgt dan een afspraaktijd toegezonden en ze doen hun best u op tijd te helpen. U mag ook gewoon binnen lopen, dan wacht u op uw beurt en drinkt gezellig een kopje koffie. Er zijn altijd mensen en er is altijd tijd voor een leuk gesprek.