Afbeelding

Repaircafé Laarbeek in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De eerste vrijdag van de maand valt op 1 juli en op die dag zal Repaircafé Laarbeek bij Howeko aan het wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk tussen 9.00 en 12.00 uur weer hun best doen om vele reparaties te verrichtten. 

Inmiddels zijn de reparateurs al weer behoorlijk ervaren om haperende huishoudelijke apparaten een tweede kans te bieden. ‘Gun uw apparaat een tweede rond want weggooien is zonde’. Zeker in deze tijd waarin iedereen nadrukkelijk keuzes moet maken bij de besteding van de euro’s, is het goed om na te denken of door een kleine reparatie het apparaat weer langer mee kan. Niet alleen huishoudelijke apparaten, maar ook doe het zelf machines en schemerlampen komen langs. Steeds vaker met goed resultaat.

Bij het Repaircafé in Beek en Donk kun je je ook melden met kleding waaraan een reparatie nodig is. Een naad los, een rits ingezet, of de broek korter? Als u zich vooraf aanmeldt via de mail zorgen ze dat er iemand aanwezig is. Ook voor kleine meubelreparaties kunt u zich melden. Repareren is duurzaam gebruik maken van de middelen. Aanmelden kan via een mail naar repairlaarbeek@gmail.com, u krijg dan een mail terug met de tijd van de afspraak. Ook als u niet van de vrije inloop gebruik wilt maken kunt u een afspraak maken via dat mailadres. U wordt dan op de tijd van de afspraak geholpen.

Het Repaircafé Laarbeek Beek en Donk zal tijdens de zomervakantie niet sluiten, dus ook op 5 augustus en 2 september is er een Repaircafé in Beek en Donk bij Howeko. Het Repaircafé wordt ondersteund door de Dorpsraad van Beek en Donk.