Schrijfclub seniorenvereniging Lieshout
Schrijfclub seniorenvereniging Lieshout

Samen uit eten met Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout – Het is al weer enkele maanden geleden dat de leden van Seniorenvereniging/KBO Lieshout samen gingen eten. Dit blijft toch een van de favoriete activiteiten waarmee men veel leden een plezier doet. Op woensdag 19 juli is het weer zo ver. Dit keer is de Brabantse Kluis als locatie gekozen.

De commissie samen uit eten heeft diverse restaurants benaderd, maar vaak is 30 personen het maximale aantal en daar zit KBO Lieshout meestal ver boven. Bij de Brabantse Kluis is een fors aantal bezoekers geen probleem en hier is gekozen voor een driegangenmenu voor een redelijke prijs. Er is een keuze uit twee soepen en bij het hoofdgerecht kan gekozen worden tussen vlees of vis. Ook bij het nagerecht is er weer keuzemogelijkheid. Voor elk wat wils dus. Vooral voor die mensen die alleen zijn is het prettig om met een groep samen te gaan eten. KBO Lieshout hoopt weer op een grote opkomst. 

Ondertussen nadert de vakantie en is het een mooie gewoonte om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten die het hele jaar door actief zijn. Deze vrijwilligersdag wordt gehouden op donderdag 20 juli en voor hen is een mooi programma in elkaar gezet. Voor de dagreis naar Delft op 26 juli zijn nog enkele plaatsen vrij en als die dag geweest is gaat de vereniging het even rustig aan doen. Behalve de fietsclub dan. Die zijn altijd actief en zij hebben nog een tochtje naar de Achelse Kluis en naar de Strabrechtse Heide op het programma staan. Wilt u nu ook lid zijn van zo’n actieve vereniging? Kom dan langs op de Inloop op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens de sluitingsperiode van het Dorpshuis wordt de Inloop in Franciscushof gehouden op dezelfde tijd. Ook daar bent u van harte welkom.