Afbeelding

Senioren Beek en Donk genieten van optreden jeugd in Musical

Algemeen

Beek en Donk - In het Ontmoetingscentrum waren op donderdag 13 juli zo’n 30 ouderen aanwezig voor de opvoering van de musical ‘Het goud van eiland Albatros!’ Kinderen uit groep 8 van Daltonbasisschool ’t Otterke deden hun best tijdens deze generale repetitie. 

Er was af en toe wat verwarring over het moment van opkomen en een bijna val, maar zoiets zorgt ook voor lachende gezichten. De musical zat vol leuke liedjes met bijpassende choreografie en heel veel spitsvondige woordgrapjes. De kinderen waren nogal zenuwachtig voor dit eerste optreden, en sommige praatten daardoor wat snel, maar alle aanwezigen hebben zich prima geamuseerd. Men had vooral bewondering voor de kinderen dat zij zoveel tekst uit het hoofd hadden geleerd.

Met name alle 50-plussers uit Beek en Donk waren uitgenodigd om eens lekker een ochtend te genieten. ‘Project Samen’ organiseert dat al een aantal jaren om jonge mensen met senioren in verbinding te brengen. Deze werkgroep bestaat uit Miranda Goedemans (LEVgroep), leerkracht Ingrid namens ’t Otterke, Mariëtte Frijters van Seniorenvereniging Beek en Donk, Irene Janssen (vrijwilligers coördinator bij de Zorgboog) en Marie-Louise Wijnen (allround vrijwilligster).  

Na afloop kregen alle kinderen een drankje en wat lekkers (en de ouderen koffie of thee) aangeboden door Seniorenvereniging Beek en Donk. Samen werd er nog even nagepraat, want dat is de bedoeling van ‘Project Samen’: jong en oud met elkaar in contact brengen. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.