Afbeelding

Pierre van Dongen bij de Zonnebloem in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De vakantie is weer voorbij en de zomer loopt op z’n eind. Het is weer tijd voor een gezellige middag met muziek bij de Zonnebloem in het café Dave van den Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk.

Op 28 september heeft de Zonnebloem Pierre van Dongen uitgenodigd om een muziekmiddag te verzorgen. Pierre is geboren en getogen in Handel en is al 50 jaar actief met muziekoptredens. Na 33 jaar stopte dansorkest de Sonnies waar hij vanaf het begin tot het einde de zanger/gitarist was. Daarna nog enkele jaren een duo gevormd en als zanger/entertainer en toen alleen verder gegaan. Met een groot repertoire van 2500 nummers en heel veel podiumervaring kan hij nu zowel grote groepen maar ook kleine gezelschappen van passende muziek voorzien. In de verre regio wordt hij veel gevraagd voor feesten en dansavonden. Dat geeft dus een garantie voor een gezellige middag. 

Lijkt het u leuk om dit optreden bij te wonen en te genieten van een muzikale middag bij de Zonnebloem afdeling Beek en Donk dan kunt u zich opgeven voor zaterdag 23 september bij Joke Doudart de la Grée via 06-44738223 of bij Maria Jansen via 0492-781734. Deelname aan de activiteit kost €6,00 per persoon, die u bij binnenkomst in de zaal kunt betalen. De zaal is open om 13.30 uur en de middag duurt tot ongeveer 16.30/16.45 uur.