Afbeelding

Zonnebloem organiseert gezellige dag in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, organiseert op donderdag 22 september een gezellige middag bij café Dave van de Burgt in Beek en Donk.

De middag start om 14.00 uur, waarbij u wordt ontvangen met koffie en een lekkere koek. Heemkunde kring De Lang Vonder uit Beek en Donk zal gedurende ruim een uur filmbeelden laten zien uit Beek en Donk. De film, zowel in zwart-wit als in kleur, zal voor velen herinneringen oproepen aan het Beek en Donk van vroeger.

Na een pauze wordt het programma voortgezet met een spelletje Kienen; wie heeft zijn kaart het eerste vol? Natuurlijk zorgt de Zonnebloem voor een aantal mooie prijsjes zodat er met spanning naar het vallen van de balletjes gekeken kan worden. Hoofdzaak is uiteraard de gezelligheid en er is ruim de tijd om bij te buurten.

Zoals u bij de Zonnebloem gewend bent gaat u,  als de middag om 16.30 uur wordt afgesloten, niet met een lege maag naar huis. Het wordt dus weer een gezellige middag. Wilt u daarbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich vóór 15 september 2022 opgeven bij Joke Doudart De La Grèe (06-44738223) of Maria Jansen (0492-781734). De kosten bedragen €6,00 per persoon te betalen in de zaal. De zaal is open om 13.30 uur, kom dus niet te vroeg.