Afbeelding
Foto:

Samen uit eten met Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - Een van de gezelligste activiteiten van Seniorenvereniging/KBO Lieshout is ‘Samen uit Eten’. De werkgroep heeft daarom weer gereserveerd op woensdag 18 oktober bij De Reiger in Zijtaart. 

Het is niet voor het eerst dat voor De Reiger gekozen wordt. Samen uit Eten kan steeds rekenen op veel liefhebbers en niet altijd is een restaurant berekend op 40 gasten van hetzelfde gezelschap. Bij De Reiger is dit geen probleem. Dit keer is de keuze gemaakt voor een driegangen seniorenmenu met diverse keuzemogelijkheden voor het voorgerecht, hoofdgerecht en het toetje. Voor veel leden van KBO Lieshout is het Samen uit Eten een welkome afleiding voor het dagelijks alleen aan tafel zitten. De werkgroep verwacht dan ook weer een groot aantal aanmeldingen. Vanaf nu kan dat. Graag melden of men wil meerijden met iemand, of dat men zelf wil rijden en mensen wil meenemen. Aanmelden kan bij de Inloop op dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, via een mailtje aan kbolieshout@gmail.com of met een briefje in de rode brievenbus in de foyer van het Dorpshuis. Betalen bij voorkeur via de bank.

Een andere activiteit is een uitstapje met de Museumplusbus. Seniorenkoor Vogelenzang, onderdeel van Seniorenvereniging/KBO Lieshout, is door de organisatie van de Museumplusbus uitgekozen om een museum te bezoeken. Op maandag 20 november wordt het Joods Historisch Museum in Amsterdam bezocht. De leden van het koor zijn blij dat ze ook een keer van de partij mogen zijn. Omdat het koor zelf, inclusief hun introducés, niet de volle bezetting van 45 personen zijn volmaken, kunnen ook anderen zich melden om mee te gaan. De busreis en de entree van het museum is gratis. Men betaalt alleen voor de lunch in het museum. De kosten daarvan bedragen €13,30 per persoon. Men wordt verzocht dit bedrag vooraf over te maken op de bankrekening van de KBO. Het zou mooi zijn als men met een volle bus naar dit prachtige museum kan gaan. Rolstoelen en rollators zijn toegestaan.