Afbeelding

Seniorenvereniging Beek en Donk maakt kennis met nieuwe leden

Algemeen

Beek en Donk - Het bestuur van Seniorenvereniging Beek en Donk hield donderdag 29 juni een gezellige avond in het Ontmoetingscentrum om kennis te maken met de nieuwe leden sinds 1 januari 2022. Men kon tevreden zijn over de opkomst: meer dan een derde van de ruim 80 nieuwe aanmeldingen was aanwezig.

De avond begon met koffie/thee met wat lekkers, waarna de zeven bestuursleden zich een voor een voorstelden. Ze vertelden over hun diverse taken binnen de Seniorenvereniging. Ook het belang van KBO-Brabant, waarvan men een afdeling is, werd onderstreept.

Daarna volgde een presentatie door bestuurslid Peter Vogels over de website: die wordt door hem up-to-date gehouden en hij liet ook zien wat er zoal op te vinden is. Op deze manier kreeg men een mooie indruk van alle activiteiten van Seniorenvereniging Beek en Donk. Hierna was er een korte pauze waarin een consumptie werd aangeboden.

Wat volgde was een gezellig samenzijn in ongedwongen sfeer met de bedoeling elkaar nader te leren kennen. Zowel de nieuwe leden hadden het erg gezellig onder elkaar alsook bood de avond de gelegenheid aan de bestuursleden om kennis met hen te maken. Daarbij was het vooral belangrijk van de nieuwe leden informatie op te halen en te kijken wat men eventueel voor elkaar kan betekenen. Na afloop sprak iedereen van een zeer geslaagde avond.

Mail voor meer informatie naar seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com.