Afbeelding

Eetcafé van de KOOK; misschien iets voor u?

Algemeen

Laarbeek - Eetcafé van de KOOK is iedere derde dinsdag van de maand geopend voor gasten met de ziekte dementie en hun mantelzorgers. In een ongedwongen sfeer, waarin iedereen mag en kan doen wat hij/zij zelf wil. Groenten snijden, hulp bij het koken, helpen tafeldekken, gezellig buurten, lotgenoten ontmoeten en nieuwe herinneringen maken. Er is nog plaats voor nieuwe gasten. 

Het volgende eetcafé van de KOOK wordt gehouden op dinsdag 20 februari van 16.00 tot 20.00 uur bij de Waterpoort in Beek en Donk (ingang Rubenslaan tegenover de beweegtuin). De kosten zijn €10,00 per persoon en dit is inclusief twee consumptiebonnen voor een kopje koffie en/of drankje. Opgeven kan vóór 16 februari bij Liesbeth Delpeut via 06-83261840 of bij Ingrid van Geffen via 06-12422336.

Afgelopen dinsdag 16 januari was het eetcafé weer open. Dit keer stond het menu in het teken van de winter. Er werden volop aardappelen geschild en wortels gesneden. Naast de hutspot werd er ook andijviestamppot geserveerd. Met een heerlijke gehaktbal, gedraaid door Ria samen met haar kleindochter. Als toetje stond er paprijst met bruine suiker op het menu. Iets voor u? Meld u aan op bovenstaande telefoonnummers. Ze heten u graag van harte welkom.