Afbeelding

Op stap met de DUO fiets met Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout – De temperatuur begint al te stijgen en de mooie dagen komen er weer aan. Velen verheugen zich er op om te gaan fietsen. Maar wat als u niet meer kunt fietsen? Dan kunt u op stap met de DUO fiets en een vrijwilliger van Seniorenvereniging Lieshout.

U kunt dan ook heerlijk genieten van het lekkere weer en de mooie omgeving. Onderweg maakt u een praatje met de vrijwilliger en u kunt afspreken waar u naartoe wilt. U bent de gast. De kosten zijn €5,00 per dagdeel. Ziet u er nu tegen op om met een voor u onbekende vrijwilliger/bestuurder te gaan fietsen? Vraag dan aan uw buurvrouw of uw kinderen of zij mee willen fietsen, samen met de DUO-fietser. Koffie drinken op een terrasje of zomaar een rondje fietsen door de omgeving. Het kan allemaal. U zit comfortabel op de DUO fiets. Meetrappen kan en mag, maar hoeft niet.

De coördinatie voor het DUO fietsen bij Seniorenvereniging Lieshout ligt in handen van Peter Raaijmakers. U kunt hem bellen via 06-86159530 of mailen naar peter.marjo@gmail.com. Bij hem kunt u terecht voor meer informatie. Ook de vrijwilligers Ben Swinkels en Rob van Zuilen staan voor u klaar om de fiets te besturen. Denkt u nu dat dit wel iets voor u is, om met iemand rond te fietsen die dat zelf niet meer kan? Ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Er wordt een proefrit met u gemaakt en u krijgt uitleg over het fietsen. Seniorenvereniging Lieshout is klaar voor een mooi seizoen met de DUO fiets.