Afbeelding

Zonnebloem Beek en Donk gaat naar Boerenbondmuseum

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, gaat op 2 mei met haar gasten een bezoek brengen aan het Boerenbondmuseum in Gemert. De Zonnebloem bestaat 75 jaar en het leek hen goed om een bijzondere activiteit te organiseren.

Ze weten dat dit bijzondere museum goed in de smaak valt bij de gasten en verwachten daarom dat ze er veel mensen een plezier mee doen. Ze worden om 11.00 uur bij Het Boerenbondmuseum, Pandelaar 106 in Gemert, verwacht en dan start de activiteit. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit bezoek bij te wonen: Vanaf café v.d. Burgt aan het Heuvelplein. U gaat met de ‘Polder Express’ en vertrekt om 9.45. U moet om 9.30 uur aanwezig zijn; Vanaf Woonzorg complex De Regt. U gaat met ‘de Goede Moordenaar’ en vertrekt om 9.45. U moet om 9.30 uur aanwezig zijn; U regelt een (rolstoel) taxi en gaat direct naar het museum. Met eigen vervoer: auto of fiets. U moet dan om 11.00 uur aanwezig zijn.

Bij de opgave geeft u aan op welke wijze u naar Gemert gaat. De plaatsen in de Polder Express en de Goede Moordenaar zijn beperkt, dus geef u op tijd op. Er kunnen helaas geen rolstoelen in. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Ze gaan omstreeks 15.00 uur weer terug naar Beek en Donk.

In het museum bieden zij, naast een rondleiding met gidsen, een heerlijke lunch en twee consumpties aan. Uw eigen bijdrage is vastgesteld op €15,00 en bij opgave wordt u verteld hoe u deze moet betalen. Wilt u mee naar het Boerenbondmuseum, dan kunt u zich voor 25 april opgeven bij Joke Doudart de la Grée via 06-44738223 of Maria Jansen via 0492-781734. Zij kunnen ook eventuele vragen over dit gezellige uitstapje beantwoorden.