Afbeelding
Foto:

Kerstdiner bij Zonnebloem Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Al direct nadat de Sint Beek en Donk had verlaten opende de Zonnebloem Beek en Donk het kerstseizoen. Voor ruim 90 gasten en vrijwilligers werd een heerlijk kerstdiner klaargemaakt door Dave van den Burgt en de bekende Beek en Donkse Kok Wim Maas. Een heerlijk driegangendiner waar de mensen smaakvol van genoten. Chantal had de vrijwilligers van de Zonnebloem ingelijfd en onder haar deskundige leiding verliep de bediening perfect.

De middag werd opgeluisterd door kerstliederen, kerstgedichten en het kerstverhaal door de Pastor. Bij de koffie kregen de aanwezigen de mogelijkheid om op een kerstbal hun kerstgedachten te schrijven. Die varieerde van de gebruikelijk vrede en geluk wensen tot zeer persoonlijke boodschappen. Er werd door de mensen volop genoten. Toen de mensen naar huis gingen was er voor iedereen nog een presentje voor in de kerstboom. Door de vrijgevigheid van Bakker van de Ven kon de Zonnebloem een aantal kerstbroden bezorgen bij het kleinschalig wonen in De Regt .

Het kerstdiner vormt de afsluiting van een succesvol 2023 waarin ze de gasten meerdere keren een gezellige middag konden bezorgen. De dankbaarheid gaat zeker ook uit naar Dave en Chantal van de Burgt waar ze altijd zeer gastvrij worden ontvangen. Om die dankbaarheid te onderschrijven ontvingen ze uit handen van de voorzitter, Hein Maas, een bloemetje. De zonnebloem afdeling Beek en Donk wenst iedereen een mooie kerstperiode en een fijne start van 2024. Zij zien u graag weer bij de activiteiten in 2024.