Afbeelding

Repaircafé Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - Het Repaircafé Aarle-Rixtel is vrijdag 26 april open van 9.00 tot 12.00 uur. U bent welkom in de locatie van Cendra aan de Duivenakker 72A in Aarle-Rixtel.

Als u een mailtje stuurt naar repaircafe@dorpsplatform.nl dan kunnen zij voor u een afspraak maken, zodat u meteen aan de beurt bent. Vermeld in uw mail wel even over welk apparaat het gaat, dan kunnen zij de specialist daarvoor vrijhouden. U kunt natuurlijk ook gewoon binnen lopen, dan wordt u ontvangen door de gastvrouw die u bij de juiste vrijwilliger brengt. Ze vragen geen geld, maar een vrijwillige bijdrage als blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers wordt zeer op prijs gesteld.

Een broek korter laten maken of een knoop aanzetten, een naad herstellen en andere kleine naaiwerkzaamheden kan de vrijwilligster gratis voor u uitvoeren. Maar ook keukenapparatuur zoals stofzuigers, koffiezetapparaten en andere kleine gebruiksvoorwerpen kunnen ze repareren. Repaircafé Aarle-Rixtel heeft geen voorraad onderdelen.