Afbeelding

Expositie in ‘t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - Ontdek de harmonie van kleur en natuur tijdens de expositie van Irma van Gemert in ‘t Oude Raadhuis in Beek en Donk. Van 30 september tot 22 oktober worden abstracte schilderwerken en impressionistische landschappen tentoongesteld, geïnspireerd door de prachtige natuur.

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van Irma’s creatieve proces. Met een unieke aanpak werkt ze gelijktijdig aan meerdere kunstwerken op zowel groot als klein formaat. Olieverf, acrylverf en aquarel worden gebruikt om kleurrijke en contrastrijke werken tot leven te brengen. Regelmatig trekt ze met haar ezel de natuur in om real life te kunnen werken. Op die manier brengt ze nog meer sfeer en gevoel in haar werken. De expositie in ‘t Oude Raadhuis biedt een unieke gelegenheid om je onder te dompelen in Irma’s visuele expressie en emotie. Van dynamische abstracties tot levendige landschappen, Irma’s werken laten zien hoe kunst de schoonheid van de natuur kan vangen en transformeren.

Kom langs tijdens de expositie van 30 september tot 22 oktober in ‘t Oude Raadhuis in Beek en Donk en laat je inspireren door de kracht van kleur van de natuur. Wees welkom en laat je meevoeren door de levendige penseelstreken van Irma. Voor meer informatie en openingstijden, bezoek onze website of neem contact op met Irma via info@irmavangemert.com