Afbeelding
Foto:

‘Vertellis avond’ in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - ‘Even geen mobiel, maar aandacht voor elkaar’, door Ans Maas-Jansen en Ria Kastelijns-Potma. Thema van deze avond is acceptatie. Geïnspireerd door de woorden en door de vragen waar Ans Maas-Jansen en Ria Kastelijns-Potma beroepsmatig tegen aanlopen, hebben ze gedacht om hier vorm aan te geven door middel van een gezellige gespreksavond.

Tijdens deze gespreksbijeenkomsten gaan de deelnemers op een speelse manier zichzelf en de ander ontmoeten, waar, rust, saamhorigheid, vertrouwen, gehoord en gezien worden, liefde en begrip belangrijke uitgangspunten zijn, met oprechte aandacht voor elkaar. En waar daarom even géén tijd is ingeruimd voor de mobiel. De eerste ‘Vertellis- avond’ vindt plaats op 18 april om 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden is noodzakelijk, onder vermelding van welke datum. Er is maximaal plaats voor acht deelnemers. Opgeven vóór 15 april bij Ans Maas-Jansen via info@ansmaas.nl of bij Ria Kastelijns-Potma via riakastelijns54@gmail.com. Kosten zijn €10,00 per bijeenkomstavond. De bijeenkomst vindt plaats in Kunstpodium ’t Oude Raadhuis, Heuvelplein 8, Beek en Donk.  Ze hopen u hierbij te verwelkomen, en wensen u een heel fijne, leerzame en gezellige avond toe.