Afbeelding
Foto:

Vijfjarig jubileum Reuma Inn

Medisch & Gezondheid

Laarbeek/De Peel - Reuma hebben is niet alleen het ziek zijn of voelen. Er komt bij het hebben van, veel meer bij kijken. De vereniging Reuma Actief de Peel is zich daarvan bewust en zijn om die reden, in oktober 2018, gestart met ‘Reuma Inn’.

Elke eerste dinsdag van de maand is er een Reuma Inn op het terrein van het Elkerliek Ziekenhuis, Wesselmanlaan 25 te Helmond, in het bijgebouw (’de vergaderflat’). Allerlei onderwerpen waar reumapatiënten en of hun omgeving mee te maken krijgen worden daarin behandeld. Bijvoorbeeld werk en gezondheid, financiën, hulpmiddelen en ga zo maar door. Iedereen is welkom; leden en niet leden en de toegang is gratis.

Het is afwisselend druk en ze zien naast de trouwe bezoekers regelmatig nieuwe gezichten van belangstellenden, waarbij het onderwerp zeker goed bij hun wensen aansluit. Voor dat onderwerp en de daarvoor uitgenodigde sprekers zijn gastvrouw/heer en bestuursleden; Bea Scheepers en Teun van den Bosch al vijf jaar verantwoordelijk. Deze jubilarissen hebben Reuma Inn opgezet en tot een grote aanwinst voor de hele regio gemaakt. Het bestuur van de vereniging; Reuma Actief de Peel, wil ze daarvoor hartelijk bedanken.

Wilt u ook eens bij een Reuma Inn bijwonen? 7 november om 20.00 uur is de eerstvolgende. Het onderwerp is ‘Ontspanningsoefeningen in de praktijk’ met gastspreker:Teun van den Bosch. Voor meer info zie www.reumadepeel.nl of mail naar jongeren@reumadepeel.nl. Houd ook altijd de regionale kranten goed in de gaten voor Reuma INN data.