Afbeelding

Licht op her-inneren

NULL

Licht op her-inneren


Beek en Donk - Zaterdag 2 november 2013 wordt van 18.30 tot 20.30 uur in het Parkpaviljoen in de Muziektuin een herinneringsviering voor Allerzielen gehouden. 

In deze tijd van het jaar worden van oudsher dierbare overledenen op bijzondere manieren herdacht (Allerzielen). Aangezien het niet meer vanzelfsprekend is dat we onze overledenen begraven, hebben we ook niet meer vanzelfsprekend een plek om ze te herdenken.

Uitvaartverzorgster Franca van de Kerkhof organiseerde vorig jaar voor het eerst ook in Beek en Donk een herinneringsviering. Daarvoor werd gekozen voor een centrale plek binnen Laarbeek waarbij iedereen welkom was.

In een warme en intieme sfeer werd toen stilgestaan bij het verlies van dierbaren. Herinneren en elkaar ontmoeten kan kracht en troost geven. Het maakt je ervan bewust dat je niet alleen bent in je verdriet en dat het fijn is om er samen bij stil te kunnen staan. En of je verdriet nu 'vers' is of al wat ouder dat maakt geen verschil. Ieder verdriet mag de aandacht krijgen die het verdient. Iedereen is welkom.

Misschien wil je een bijdrage leveren aan deze avond in de vorm van een verhaal, muziek of iets anders, dan ben je daartoe van harte uitgenodigd. Neem dan even contact op via info@coda-uitvaarten.nl of op telefoonnummer 0499-422134.

Vanaf 18.30 uur ben je welkom. Er wordt begonnen met het aansteken van kaarsjes voor de overledenen en om 19.00 uur start het officiële gedeelte. De hele avond wordt muzikaal begeleid door Jan Vlemmings en Kristel Seijkens.
Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken, te praten en naar muziek te luisteren.

LICHT OP HER-INNEREN is een initiatief van Franca van de Kerkhof (CODA uitvaarten), Virginia Mouw (uitvaartbegeleidster) en Ellen van de Kamp (ritueelbegeleidster).