Seniorenvereniging KBO Lieshout actief de winter door

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout actief de winter door


Lieshout - Voor de kienliefhebbers is vrijdagavond het Lieshoutse Dorpshuis open. Vanaf 19.00 uur kunt u er terecht, het kienen begint om 20.00 uur. U bent van harte welkom.

Bezoek Muziekgebouw Eindhoven
Donderdag 20 februari bezoekt KBO Lieshout de openbare repetitie van philharmonie zuidnederland in het Muziekgebouw in Eindhoven. Er is een groeiende belangstelling onder de Lieshoutse senioren leden voor deze repetities. Toegangskaarten kunnen alleen via verenigingen besteld worden. De repetitie vindt plaats van kwart over tien tot twaalf uur. Er is geen pauze. Van half een tot kwart over een is het lunchpauzeconcert.

Excursie Rendac
Vanwege de grote belangstelling voor de eerste excursie naar Rendac is er op dinsdagmiddag 25 februari een tweede trip gepland. Rendac is een bedrijf dat dierlijk restmateriaal en kadavers verwerkt. Om één uur vertrekt men poolend vanaf het parkeerterrein aan de Grotenhof. Deelname is gratis, met iemand meerijden kost een euro. De excursie begint om half twee.

Uiteten
Samen uit eten is een geliefde activiteit. Op dinsdag 11 maart gaan de deelnemers voor een viergangendiner naar restaurant de Hommel in Beek en Donk. Aanmelden is mogelijk tot en met de Inloop van dinsdag 4 maart. Als u liever niet alleen wil gaan, laat het weten bij de Inloop. U wordt dan opgehaald. Samen eten is gezellig, dus doe eens mee.

Bezoek aan kasteel en museum

Dinsdag 25 maart brengen de Lieshoutse senioren een bezoek aan het kasteel en museum van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. Kosten zijn 5 euro per persoon. Informatie bij de Inloop.

Algemene ledenvergadering
Noteer vast in de agenda: De algemene ledenvergadering van KBO Lieshout is op donderdag 20 maart in het Dorpshuis. Na het formele gedeelte is er een optreden van Gerard van Kol. Hij is zanger, liedjesschrijver en entertainer. Ook speelt hij op de gitaar en de accordeon.

Aanmelden activiteiten
Aanmelden voor activiteiten kan tijdens de Inloop. De Inloop is iedere dinsdagmorgen van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis. U bent hier van harte welkom met vragen over van alles, om u op te geven voor een van de KBO activiteiten, om mensen te spreken van Computer Onderwijs Laarbeek, om mensen van de Dorpsraad te spreken, om zakken op te halen voor plastic afval, voor het WMO infopunt, of om even bij te praten bij een kopje koffie. Er zijn altijd mensen die voor de gezelligheid een uurtje komen buurten. En ook daar is de Inloop voor bedoeld. Alle bestuursleden van de Lieshoutse Seniorenvereniging zijn tijdens de Inloop aanwezig.

Feestelijke openingsinloop
Op dinsdag 25 februari is er van tien uur tot half twaalf een feestelijke openingsinloop in de foyer van het vernieuwde Dorpshuis in Lieshout. Neem een buur, vriend of familielid mee, zodat zij kennis kunnen maken met de vereniging. Er wordt voor koffie en vlaai gezorgd. Ook ontvangt iedereen een kleine attentie.