After Beats bij Yammas Mariahout

NULL

After Beats bij Yammas Mariahout


Mariahout - Yammas was vrijdag 21 maart aan de beurt met het organiseren van een plus discoavond voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. De verlichting van de carnavalsvereniging hing nog in de feestzaal, wat een speciaal effect gaf.


Dj’s Tim Frenken uit Lieshout en Wouter Kikstra uit Alphen aan de Rijn hadden zelf ook de nodige attributen bij om de jongeren te vermaken. Ze bouwden weer een geweldig feest voor 180 jongeren uit Laarbeek. De losse podiums waren regelmatig bezet door dansende jongeren. Plus disco is mede tot stand gekomen door de vier tienerwerken van Laarbeek. &RG Teens Lieshout, Yammas Mariahout, De Boemerang Beek en Donk en Cendra uit Aarle-Rixtel.

Door de grote opkomst blijkt dat er behoefte is bij jongeren om elkaar te ontmoeten in verschillende dorpen. We bedanken het Buurthuis Mariahout, Snoeperij Jantje Aarle-Rixtel, D.I.O drogisterij Mark Lieshout en Shoes4You uit Beek en Donk voor het verkopen van de kaartjes van de plus disco. Daarnaast bedanken wij de carnavalsvereniging voor het lenen van alle spullen en natuurlijk ook alle vrijwilligers want anders zou het niet mogelijk zijn om dergelijke avonden te organiseren.

Programma Yammas Mariahout 4 April
Rolstoelbasketbal en soosavond. [denk aan je gymschoenen, anders mag je niet in de gymzaal. Be There bij Yammas
www.yammas.nl.