Nederlands kampioen bij Vogelvereniging Laarbeek

NULL

Nederlands kampioen bij Vogelvereniging Laarbeek



Laarbeek - Op de Nederlandse kampioenschappen in Apeldoorn is Tonnie Vereijken van Vogelvereniging Laarbeek Nederlands kampioen geworden met een ‘stel Putter x kanarie’. Men kan op deze wedstrijd, waar maar liefst 10.600 vogels aan mee deden, naast Nederlands kampioen, ook nog goud, zilver en brons winnen.


Gerard v.d. Akker en Ad Beks behaalden ieder 1x goud en 2x zilver. Ad Appeldoorn en Ad Verstraaten wisten beiden 1x zilver te behalen in hun eigen wedstrijdklasse. Julian Loomans behaalde goud bij de jeugd.

Als vereniging wist Vogelvereniging Laarbeek onlangs met groot overwicht de districtswedstrijd te winnen, een wedstrijd waar 5 verenigingen uit Eindhoven, Geldrop, Mierlo, Helmond en Laarbeek aan mee doen. Zo zet de vereniging de opmars van de laatste jaren door, overal waar aan deelgenomen wordt, gaan de leden met de prijzen naar huis. Vogelvereniging Laarbeek behoort met 99 leden tot de grotere verenigingen in gewest en land. Als vogels houden in verenigingsband iets voor u is, meld u dan aan via tel. 0492-381909 of mail v.v.laarbeek@onsbrabantnet.nl.

Vogelvereniging Laarbeek feliciteert alle prijswinnaars met deze mooie resultaten.