Family for all Laarbekenaren samen met Pasen

NULL

Family for all Laarbekenaren samen met Pasen


Laarbeek - Na een succesvolle start afgelopen Kerst, houdt ‘Family for all’ voor de tweede keer voor inwoners van Laarbeek die alleen zijn, een ontmoetingsmiddag.


Op 2e Paasdag willen zij mensen bij elkaar brengen die weinig sociale contacten hebben of financieel niet over de middelen beschikken om iets extra’s te doen voor zichzelf of de kinderen. De middag staat in het teken van samen Pasen vieren en elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer. Paasversieringen knutselen, samen een spelletje doen, voor alle leeftijden is er wel iets.

Deze middag is vrij toegankelijk voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen met kinderen. Je moet je wel vóór 1 april 2015 even aanmelden bij de organisatie. Wil je graag bij deze activiteit aanwezig zijn, of ken je iemand voor wie dit een mooie gelegenheid zou zijn om mensen te ontmoeten? Neem gerust contact met Family for all op en zij maken er samen met jou een gezellige middag van! Voor aanmelding of meer informatie kun je terecht bij dorine@horrik.nl, tel. 06-23180081 of facebook.com/familyforall.