24e Fotopuzzeltocht TTV Een en Twintig

NULL

24e Fotopuzzeltocht TTV Een en Twintig


Beek en Donk - Tafeltennis vereniging ‘Een en Twintig’ heeft nu voor de 24e keer een mooie fotopuzzeltocht uitgezet. Deelnemers starten bij de poort van Tafeltennisvereniging ‘Een en Twintig’ in Beek en Donk. U bepaalt zelf wanneer u de route rijdt, maar uiterlijk tot en met 30 september 2015.


U kunt alleen, met tweeën of met het hele gezin meedoen. U mag de route meerdere malen rijden of onderbreken. De route heeft een lengte van ca. 50 km. Dit jaar loopt de route via Boerdonk, Keldonk, Veghel, Schijndelsbroek, Eerde en Zijtaart. Het is een echte landelijke route, uitermate geschikt om onderweg eens lekker te picknicken. Langs de route zijn enkele foto’s genomen die, in de juiste volgorde gezet, nog een mooi prijsje op kunnen leveren. De eerste prijs is een waardebon van €50,00. Verder zijn er waardebonnen van €25,00 en €12,50 en fietscomputers. U kunt de routebeschrijving en wedstrijdformulier afhalen voor €4,00.

Deze zijn verkrijgbaar vanaf 10 mei bij Bloematelier De 4 Seizoenen, Piet van Thielplein 15, snackbar De Beemd aan de Kapelstraat 48 en Drogisterij Jo Ceelen, Heuvelplein 26 in Beek en Donk. In Mariahout bij A.v. Uden Nieuwe Erven 12 en in Lieshout bij Cafetaria eethuis De Kiosk, Heuvel 12. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Harrie van den Eijnde, Model van der Donckstraat 6 te Beek en Donk. Tel. 0492-464209.