Lotgenotencontact Autisme

NULL

Lotgenotencontact Autisme


Laarbeek - Voor iedereen die wil praten over autisme in zijn of haar omgeving, is dat mogelijk op woensdag 20 mei. Er is dan opnieuw een lotgenotencontactavond. De avond wordt georganiseerd door lotgenoten, in samenwerking met de LEV-groep en het Autisme Info Centrum De Peel.


Vanaf 19.30 bent u van harte welkom om bij een kopje koffie of thee uw ervaringen te delen met anderen. Deze avond staat in het teken van elkaars verhaal horen en elkaar daarin ontmoeten: hoe anders is de opvoeding van een autistisch kind en hoe doe je dat naast de opvoeding van een ander kind? Hoe verwerk je en accepteer je autisme? Hoe ga je om met reacties uit je omgeving? Het kan een steun in de rug bieden om hierover van gedachten te wisselen met lotgenoten. Het plan is om iedere 6 weken bij elkaar te komen.

De avond wordt gehouden in Franciscushof in Lieshout. De inloop is vanaf 19.30 tot 20.00 uur en de eindtijd is om 21.00 uur. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Cockie van Oosterhout, tel. 06-81303281.