Afbeelding

Zomermarkt Kindcentrum Breinplein en de Klimop

Onderwijs

Aarle-Rixtel - Door Kindcentrum Breinplein en Kindcentrum de Klimop werd er aan de Schoolstraat op woensdag 21 juni een zomermarkt georganiseerd. Breinplein en De Klimop werken regelmatig samen om verbinding te zoeken en ook mooie activiteiten neer te kunnen zetten. 

De leerlingen van alle groepen op school zijn heel creatief bezig geweest met materialen en hapjes. Alle creaties zijn aangeboden voor publiek in allerlei fleurige ingerichte kraampjes. Prachtige taarten zijn gebakken door ouders, leerlingen en personeel van de Kindcentra die middels een loting werden verdeeld. De leerlingen konden een kaart kopen bij de ouderraad die ervoor zorgden dat leerlingen werden voorzien van een ijsje, drinken en lekkers. Daarnaast waren leerlingen actief bezig met allerlei spelletjes en het weer was natuurlijk geweldig.

Het goede doel was Super Sociaal in Helmond en de totale opbrengst was €901,65 die is op 3 juli is aangeboden aan Claudia van Super Sociaal, door Antoinet Jacobs en Barbara Hoens, zie foto. Voor volgend schooljaar staat de zomermarkt alweer op de planning voor 5 juni 2024 en ook dan hebben zij weer een mooi doel waar ze de opbrengsten aan schenken, iedereen is daarvoor van harte welkom!