Afbeelding
Foto:

Groep 8 van Kindcentrum Breinplein viert onvergetelijk eindfeest

Onderwijs

Aarle-Rixtel -  Voor de leerlingen van groep 8 van Kindcentrum Breinplein was het op woensdag 12 juli een dag vol spanning en prachtige momenten. Na wekenlang hard werken aan het maken van hun eindfilm, genaamd ‘Hotel Big Brain’, beleefden ze een bijzondere dag die ze niet snel zullen vergeten.

In de ochtend mochten de leerlingen van groep 1 tot en met 7 de film bewonderen, en werden ze volledig weggeblazen door de talenten van groep 8. De film was een ware parel! Een daverend applaus volgde na afloop, waarna de leerlingen zich opmaakten voor het avondprogramma. In de avond was het de beurt aan de leerlingen van groep 8 om samen met hun ouders, broertjes en zusjes de film te bekijken. De spanning was voelbaar in de lucht, maar zodra de film begon, werden ze meegezogen in een meeslepend verhaal.

Na het tonen van hun creatieve meesterwerk stapten de leerlingen in prachtige auto’s, begeleid door motorrijders, en werden ze naar de feestlocatie van de avond gebracht: het majestueuze Kasteel Croy. Bij aankomst werden er adembenemende foto’s gemaakt, en daarna barstte het feest los in de schitterende feestzaal van het kasteel. Er werd gedanst, gelachen en genoten door jong en oud.

De beheerders van Kasteel Croy verdienen een speciale vermelding en diepe dankbaarheid, omdat ze de afscheidsavond van groep 8 zo buitengewoon speciaal hebben gemaakt. De feestzaal van het kasteel bood de perfecte ambiance voor dit gedenkwaardige moment. De kinderen hebben werkelijk de tijd van hun leven gehad en zullen deze ervaring nooit vergeten. Het was een geweldig feest, voor een fantastische groep leerlingen, die hiermee hun basisschooltijd op een prachtige manier hebben afgesloten. Ze hebben bewezen over buitengewoon talent en doorzettingsvermogen te beschikken, en ze kunnen met trots terugkijken op hun prestaties.

Het onderwijspersoneel wil groep 8 van Kindcentrum Breinplein veel succes en plezier toewensen in hun verdere schoolloopbaan en in alles wat ze in de toekomst zullen ondernemen.