Afbeelding

Gezellige muziekmiddag bij de Zonnebloem

Senioren

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk hield donderdag 21 maart een gezellige muziekmiddag met Leo de Vlieger bij Café van de Burgt.

De troubadour, Leo de Vlieger uit Boxtel, maakte zijn naam als onderhoudend troubadour meer dan waar. Hij liet de toehoorders vooraf verzoeknummers op een briefje zetten en dat had een gevarieerd aanbod van liedjes tot gevolg. Met speels gemak bewoog Leo zich van rocknummers tot luisterliedjes als ‘het dorp’ van Sonneveld. Het publiek vond het prachtig, vermaakte zich goed en zong, als het zo uitkwam, fanatiek mee. Natuurlijk was er ook ruimte voor een gezellig gesprek.

Deze muziekmiddagen scoren altijd goed en de ruim zestig bezoekers vermaakten zich uitstekend. En zo hoort het ook te zijn. Het was een fijne middag: er even tussenuit, ook voor mensen die niet zo vaak buiten de deur komen.

De Zonnebloem viert dit jaar haar 75-jarig bestaan en daarom wordt er op donderdag 2 mei een bezoek gebracht aan het boerenbondmuseum in Gemert. Houd hiervoor DeMooiLaarbeekKrant in de gaten voor meer informatie.