Afbeelding

Muziekmiddag bij de Zonnebloem in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Bij de Zonnebloem in Beek en Donk was het op donderdag 9 november weer een gezellige middag. In het Ontmoetingscentrum trad ‘Toffel Vier’ uit Asten op voor ruim 70 gasten van de Zonnebloem. 

Toffel Vier bracht in twee sessies veel mooie liedjes ten gehore. Na de pauze werden er boeken met liedteksten uitgedeeld en kregen de gasten volop de gelegenheid om gezellig mee te zingen met onder andere liedjes van Gerard van Maasakkers en de Havenzangers. De middag was zeer geslaagd.

Voor de gasten van de Zonnebloem zijn deze middagen belangrijk. Even weer onder de mensen zijn, samen zijn, en een gezellige middag hebben. Twijfelt u of deze middagen ook voor u geschikt zijn neem dan contact op bij de aankondiging van de volgende activiteit, zodat ze u over de drempel kunnen helpen. Vindt u het fijn om bezoek te ontvangen van de Zonnebloem of betrokken te worden bij de activiteiten van de Zonnebloem neem dan contact op met Bea Wechgelaar via a.wechgelaar2@upcmail.nl. Dan maken ze een afspraak voor een gezellig gesprek.