Afbeelding
Foto:
VIDEO

Danny Megens en Joris van Brug winnen koppelcross

Sport Foto en Video Sport

Lieshout/Aarle-Rixtel - Jaarlijks wordt de vriendschappelijke band tussen de Runnersclub Lieshout en T.S.C. Aan de Wielen uit Aarle-Rixtel weer aangehaald door middel van het organiseren van een koppelcross. Hierbij wordt door loting een loper gekoppeld aan een wielrenner. Dit keer werd dit sportieve gebeuren gehouden op zondag 29 januari.

Om klokslag 10.30 uur startten de lopers voor hun eerste van vijf ronden, waarbij telkens afgelost werd met de fietsers die weer een andere ronde moesten rijden. Na ongeveer 45 minuten en voor sommige plekken na een felle strijd kon de jury de volgende eindstand noteren: Danny Megens-Joris van Brug, Maikel van Weert en Maik Fuchs, Tjerk Bijlsma en Lud Antonie, Coen Sanders en Erwin van Dijk, Anne Smeets en Jef van Dijk, Ruud van Kempen en Ronny Daniëls, Bram Verkuijlen en Wim Engels, Ronny van Lieshout en Carlo van Hoof, Jean Pierre Kantelberg en Henk Mertens & Vera Kuijpers en Bern van Rixtel.

Direct na afloop volgde de prijsuitreiking en konden deelnemers en publiek nog nagenieten van soepen, koffie/thee en koek. Volgend jaar volgt beslist weer een nieuwe editie.